Basında Biz

Adana (ÇÜHM) -

08.02.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş İlişkiler Birimi bünyesinde faaliyet gösteren Erasmus Ofisi,  Ulusal Ajans tarafından düzenlenen törenle “Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Akreditasyonu Sertifikası”nı aldı.

Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumları Proje Yönetim Toplantısı Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Erasmus+ Programı Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında 2014 ve 2015 yılında Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Akreditasyonu alarak 2014 proje döneminde Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği projesi yürüten ve 2015 proje döneminde de aynı projeyi yürütmek üzere Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na Hibe Sözleşmesi imzalama sürecinde bulunan kuruluşların temsilcileri katıldı.

Akreditasyon Sertifikası 2014-2017 Yılları İçin Geçerli Olacak…

Çukurova Üniversitesi’nin de temsil edildiği toplantıda, ‘Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Akreditasyonu Sertifikası’ kurum temsilcilerine teslim edildi. Çukurova Üniversitesi koordinatörlüğünde olan“ÇukurovaMED Staj Konsorsiyumu”nun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Adana Sanayi Odası ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ortaklarıyla yürütüldüğü bildirilirken, akreditasyon sertifikasının 2014-2017 yılları için geçerli olduğu kaydedildi.