2019 Proje Dönemi Erasmus Staj Hareketliliği Ek Çağrı - 16.08.2021 Tarihli Güncel Yararlanıcı Listesi

2019 Proje Dönemi Erasmus+ Staj hareketliliği Ek Çağrı sonuçları ile ilgili 13 Ağustos 2021 tarihine kadar kabul mektubu getiren öğrencilerin evrakları incelenmiş ve hibe almaya hak kazanan "ASİL" yararlanıcı ve bekleme listesinde yer alan "ADAY ADAYI" listesi güncellenmiştir.

Güncellenen liste için tıklayınız.

Bekleme listesinde yer alan ADAY ADAYI öğrencilerin ASİL listesine girebilmeleri için kabul belgesi getirme son tarihi 15 Eylül 2021 tarihine uzatılmıştır.  Belirtilen tarihe kadar getirilen kabul belgelerine göre liste güncellenecek olup kabul belgesi getirmek için başka bir tarih belirlenmeyecektir.