ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ YENİ DÖNEM ASİL VE YEDEK ÖĞRENCİ LİSTELERİ

Aşağıda yer alan listeler Erasmus puanları [(Akademik Ortalama + Dil Puanı) ÷ 2] ve + / - puanlar hesaplanarak oluşturulmuştur. Başvuru esnasında Kabul Belgesi getiren öğrenciler ve 15 Nisan 2022 tarihine kadar birimimize Kabul belgesi getiren öğrenciler, hibe hesaplamasına dahil olmuşlardır ve I. Grup Liste olarak adlandırılmışlardır. II. Grup listesinde kabul belgesi olmayan öğrencilerimiz yer almaktadır.

Kurumumuza tahsis edilen staj hareketliliği bütçesi kabul belgesi olan ve hibe hesaplamalarına dahil olan öğrenciler için yeterli olmadığından listede ASİL öğrencilerimizin yanı sıra kabul belgesi olmasına rağmen YEDEK olan öğrencilerimiz de yer almaktadır. Hibe almaya hak kazanan öğrencilerin seçimi, her fakülte/bölüm için eşitlik ilkesine dayalı ve bütçe dahilinde en yüksek puanı alan öğrencilerin sıralama sonucuna göre yapılmıştır.

I.Grupta yer alan Yedek öğrencilerimiz ve II. Grupta yer alan Bekleme listesinde yer alan öğrencilerimiz için hibe konusunda ek hibe başvuru sonuçlarına kadar kesin bir bilgi vermemiz mümkün değildir. Ulusal Ajans’ın ek hibe başvurularının sonuçlarını Ağustos ayının sonlarına doğru açıklaması beklenmektedir. Ağustos sonuna kadar hibe konusunda değişiklik olmayacağından ancak ASİL durumda olan öğrencinin vazgeçmesi durumunda YEDEK öğrenciye sıra gelebilir.

II. Grupta yer alan Bekleme listesinde yer alan öğrenciler 13 Mayıs ve 17 Haziran tarihlerine kadar kabul belgesi getirebilir ancak yedek listesinde olacaklarını bilmelidirler.

Kabul belgesi olan ve I.Grupta yer alan ASİL & YEDEK listesinde yer alan öğrencilerimiz için 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 10:30’da Dış İlişkiler Binası İkinci kat-Toplantı salonunda “Bilgilendirme Toplantısı” yapılacaktır. Toplantıya katılım zorunludur. Ders saatine denk gelen öğrencilerin derse devam zorunluluğu olan dersleri için erasmuspl@cu.edu.tr’ye ders adı, kodunu belirten bir eposta göndermeleri gerekmektedir. Toplantı sonrası izin belgesi verilecektir.

Kabul belgesi olmadığı için Bekleme listesinde olan II. Grup öğrencilerimiz için 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 10:30’da Dış İlişkiler Binası İkinci kat-Toplantı salonunda “Bilgilendirme Toplantısı” yapılacaktır. Bu öğrenciler hibe hesaplanmasına henüz dahil olamadıkları için toplantıya katılım zorunlu değildir.

1. Grup - Staj Hareketliliği Asil ve Yedek Öğrenci Listesi için Tıklayınız.
  2. Grup - Staj Hareketliliği Bekleme Listesi için Tıklayınız.