...

ERASMUS ULUSLARARASI KREDİ HAREKETLİLİĞİ (KA107) 2019 PROJE DÖNEMİ İÇİN SON ÇAĞRI - Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği

Çukurova Üniversitesi Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik Programı olan KA107 programı çerçevesinde Proje koordinatör kurumu olarak faaliyetlerine devam etmektedir. 2019 Proje dönemi için açılan çağrıların sonuçlarına göre geriye kalan kontenjanlar aşağıdaki tabloda verilmiştir.

2019 Proje Dönemi (Proje no: 2019-1-TR01-KA107-066847) 31 Temmuz 2022 tarihinde sona erecektir.

Ortak Ülke ve Kurumlar

3

Rusya

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Mühendislik Bölümleri (Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği)

Tunus

University of Sousse

Ziraat bölümleri ve ve ziraat ile ilgili disiplinler arası programlar

University of Carthage

1

Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik Programı kapsamında Personel (Ders Verme) Hareketliliğinden faydalanmak isteyen personelimiz için başvuru takvimi aşağıda yer almaktadır.

15.11.2021

14.01.2022

Başvuru belgelerini getirebileceği tarih aralığı

24.01.2022

Başvuru sonuçlarının ilanı (Sonuçlar Dış İlişkiler Birimi Erasmus Koordinatörlüğü web sayfasında ilan edilecektir)

Şubat 2022

Bilgilendirme toplantıları (tarih daha sonra açıklanacaktır)

25.03.2022

Vazgeçmek isteyen personelin “vazgeçme dilekçesi” son teslim tarihi

Hareketlilikten faydalanmak isteyen akademik personelimizin başvuru ile ilgili sayfanın sonunda yer alan duyuru metni ve başvuru evraklarını dikkatlice okuması ve ilgili evrakları doldurması önem arz etmektedir. Eski duyuruların evraklarını dolduran ya da eksik evrak getirenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Başvuru için istenen belgelerle birlikte 14 Ocak 2022 saat 12:00’ye kadar Dış İlişkiler Birimi Erasmus Koordinatörlüğüne getirmeleri gerekmektedir.

Başvurular şahsen yapılır ve başvuru sahibi evrak teslim tutanağını imzalar.

Gidilen Ülkelere Göre Günlük Hibe Miktarları

Personel hareketliliğinden faydalanacak personele verilecek olan gündelik miktarı 180 Avrodur. Personel hareketliliği faaliyetinden faydalanan personeline ödenecek seyahat gideri miktarı “Mesafe Hesaplayıcı” kullanılarak hesap edilir.

Bosna-Hersek, Kosova, Gürcistan

275 Avro

Rusya, Tunus

360 Avro

Endonezya

1500 Avro

Malezya

820 Avro

Personel Ders Verme Hareketliliği başvuru detayları için lütfen tıklayınız.

Personel Ders Verme Başvuru belgeleri

Başvuru formu