PERSONEL HAREKETLİLİĞİ başvuru sonuçlarının açıklanması ile ilgili ERTELEME DUYURUSU

Ülkemizde Kovid-19 virüsü ile mücadele kapsamında alınan önlemler doğrultusunda tüm üniversitelerde eğitime ara verilmesi ve Avrupa’daki üniversitelerin ve bir çok işletmenin kapalı olması sebebiyle 2019 Proje dönemi Erasmus+ Personel Hareketliliği (KA103) ve Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği Personel Hareketliliği (KA107) başvuru sonuçlarının açıklanması ikinci bir duyuruya kadar ertelenmiştir.

Bu durumda ASİL ve YEDEK listesinin ne zaman açıklanacağı ile ilgili kesin bir tarih verememekteyiz. Lütfen sayfamızı takip ediniz.

16.03.2020-03.04.2020 tarihleri arasında eğitime ara verildiğinden yararlanıcı görüşmeleri sadece eposta üzerinden yapılmaktadır. Lütfen ikinci bir duyuruya kadar sorularınızı erasmus@cu.edu.tr adresine gönderiniz.